Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Muziekfestival Toverland Live vindt niet plaats in 2023

15-03-2023, 12.33 uur

Toverland organiseert dit jaar geen muziekfestival. In het voorjaar van 2022 vond de eerste editie van Toverland Live plaats, met optredens van onder meer Kris Kross Amsterdam, Maan de Steenwinkel en Rolf Sanchez. Hoewel het management van het Limburgse attractiepark tevreden was over de drukbezochte feestavond, komt er vooralsnog geen vervolg.

Dat heeft volgens een woordvoerder te maken met de volle agenda van Toverland. Men is druk met de bouw van meerdere nieuwe attracties in themagebied Avalon, die in de zomer af moeten zijn. Vorig jaar werd bekend dat achter de schermen ook een plan klaarligt voor de komst van een permanent vakantieresort.

Bovendien staan er voor aankomend seizoen al meerdere grote evenementen op de planning, waaronder YouTube- en TikTok-dag YoutubersxToverland op zondag 25 juni en de Magic Member Night voor abonnementhouders op vrijdag 7 juli.

Goed gevoel
De voorlichter benadrukt dat Toverland Live nog niet afgeschreven is: wellicht zien we het concept in 2024 of later wel terug. "We kijken nog steeds met een goed gevoel terug op de eerste editie in 2022, dus het is zeker mogelijk dat het evenement op een later moment terugkeert."Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be