Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Bobbejaanland

Bobbejaanland vernieuwt Candy Shop: 'Langste snoepmuur van de Benelux'

10-04-2023, 16.54 uur

In Bobbejaanland is vanaf dit jaar een gigantische snoepmuur te vinden van 11 meter lang. De Candy Shop, gelegen aan het entreeplein van het Vlaamse attractiepark, werd afgelopen winter uitgebreid en gerenoveerd. Er kwam een ruimte van 35 vierkante meter bij.

Tegelijkertijd is het interieur van de winkel aangepakt. Men installeerde een enorme decoratieve snoepboom, die het plafond bedekt. Een andere blikvanger is de snoepmuur, volgens het park "de langste van de Benelux". Bezoekers kunnen daar zelf ruim honderd verschillende soorten snoep scheppen.

Het assortiment bestaat verder uit klassieke zoetigheden - zoals lolly's en M&M's - en obscuurdere snoepproducten uit het buitenland. Bobbejaanland is sinds begin april weer open voor publiek.















Meer Bobbejaanland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be