Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Beekse Bergen

Bierfestival in Safaripark Beekse Bergen keert terug voor tweede editie

09-03-2023, 22.40 uur

Safaripark Beekse Bergen organiseert een tweede editie van bierfestival Brew@theZoo. Het zomerse evenement werd in juni 2022 voor het eerst gehouden. Bezoekers konden na de reguliere sluitingstijd tientallen verschillende biersoorten proeven tussen de dieren. Er werden losse tickets voor verkocht, die nagenoeg uitverkocht raakten.

Wegens het succes vindt Brew@theZoo dit jaar opnieuw plaats, dit keer op vrijdag 23 en zaterdag 24 juni. De organisatie belooft dat er ruim tweehonderd verschillende bieren van meer dan vijftig brouwerijen geschonken zullen worden. Het Brabantse dierenpark werkt daarvoor samen met Swinkels Family Brewers.

Het avondevenement, toegankelijk voor personen vanaf 18 jaar, duurt van 17.30 tot 22.30 uur. De wandel-, bus en bootsafari zijn gewoon toegankelijk. Ook wordt gezorgd voor muzikaal entertainment. Bezoekers kunnen gebruikmaken van een pendeldienst naar treinstation Tilburg, zodat ze zelf niet hoeven te rijden.

Muntjes
Tickets kosten 45 euro, inclusief drie muntjes voor een hapje, vijf muntjes voor een drankje, een proefglas en een goodiebag. Een deel van de opbrengst gaat naar een beschermingsproject voor cheeta's in Afrika. Vorig jaar leverde het festival ruim 8500 euro op voor giraffen in Ethiopië.

Meer Beekse Bergen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be