Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Zelf meespelen in Efteling-film? Figuranten gezocht voor De Legende van Familie Vos

08-03-2023, 23.13 uur

De makers van een nieuwe Efteling-film zijn op zoek naar figuranten. Deze week begonnen de opnames voor De Legende van Familie Vos, een bioscoopfilm die zich grotendeels afspeelt in het Brabantse attractiepark. Wie interesse heeft in een figurantenrol, kan zich per e-mail aanmelden.

De Legende van Familie Vos is het vervolg op de in 2020 verschenen film De Expeditie van Familie Vos. Het verhaal gaat over de jongen Teun, die samen met zijn tante Ada een avontuur beleeft in de Efteling. Er wordt gezocht naar figuranten voor een draaidag op zaterdag 11 maart.

Dat mogen scholieren tussen 12 en 17 jaar en volwassenen zijn. De opnames duren naar verwachting van 09.00 tot 13.00 uur. "Lijkt het jou leuk om een dagje op een echte filmset te staan?", meldt producent Messercola Drama. "Stuur dan een mail naar figuratie@messercola.nl en wie weet zie jij jezelf straks terug in de film."

Loon op Zand
De Legende van Familie Vos moet in januari 2024 in première gaan in de Nederlandse en Vlaamse bioscopen. De producent laat weten dat de opnames dit keer niet alleen plaatsvinden in de Efteling, maar ook elders in de gemeente Loon op Zand.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be