Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Geen pannenkoeken in de Efteling: Polles Keuken bijna drie weken dicht

08-03-2023, 18.11 uurBeeld: @Coshira_, @ThemeparkViking, @stanstolwijk

Efteling-bezoekers moeten de pannenkoeken van Polles Keuken de komende weken missen. Het bekende pannenkoekenrestaurant blijft bijna drie weken gesloten voor onderhoud. Tot en met vrijdag 24 maart vinden er werkzaamheden plaats in en rond de horecalocatie in parkdeel Fantasierijk.

Om die reden staan er momenteel drang- en bouwhekken op de Pardoes Promenade en op de laan naar het Diorama. Er is voornamelijk sprake van regulier onderhoud, zo vertelt een Efteling-woordvoerder aan Looopings. Men vernieuwt deze maand onder meer de technische installaties.

Aan de buitenkant worden steigers opgebouwd rond de schoorsteen van het restaurant. Het gehavende decorstuk krijgt een langverwachte opfrisbeurt. De verkooppunten Rondje van de Molen, De Gebrande Boon en Glad IJs zijn momenteel eveneens dicht. Ter compensatie is op het Hartenhof, naast worstenkraam Smaeckmaker, een extra koffiekar neergezet.

Symbolica
Verder staan er schuttingen rond de enorme schatkist tegenover Polles Keuken. Tot slot is Symbolica deze week ook even buiten gebruik. De poorten van het Paleis der Fantasie gaan vrijdag weer open.Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be