Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractie- en Vakantiepark Slagharen

Kalender aangepast: Slagharen toch elke dag open in september

02-04-2023, 17.00 uur

Attractiepark Slagharen gaat dit seizoen toch vaker open dan gedacht. In januari werd duidelijk dat het Overijsselse pretpark in 2023 niet meer dagelijks toegankelijk zou zijn in september: op maandagen en dinsdagen waren bezoekers aanvankelijk niet meer welkom. Die beslissing is inmiddels weer teruggedraaid, bevestigt directeur Dave Storm.

Van vrijdag 1 tot en met zaterdag 30 september zijn de poorten van Slagharen gewoon elke dag geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Het is de bedoeling om waterpark Aqua Mexicana ook open te stellen op alle dagen in de maand, met uitzondering van maandagen.

"Met zicht op de mooie ontwikkelingen rond ons zestigjarig bestaan hebben we besloten om toch open te gaan", vertelt Storm in gesprek met Looopings. "We zijn heel blij dat we onze vakantiegasten op deze manier toch een volledige midweek kunnen aanbieden."

Zomerseizoen
Ook in oktober 2023 kan iedereen dagelijks terecht in Slagharen. Het zomerseizoen loopt tot en met zondag 29 oktober. Daarna is het park nog geopend op alle weekenddagen in november en december en tijdens de volledige kerstvakantie.

Meer Attractie- en Vakantiepark Slagharen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be