Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling-expositie in Noordbrabants Museum: tweede ticket voor halve prijs

07-03-2023, 10.51 uur

Efteling-fans kunnen met korting naar de Efteling-tentoonstelling in Het Noordbrabants Museum. Via de online ticketshop van het museum is het mogelijk om een tweede kaartje te bestellen voor de helft van de prijs. Met behulp van een code krijgen Efteling-liefhebbers 50 procent korting op elk tweede toegangsbewijs.

De kortingsactie werd opgezet in samenwerking met het attractiepark. Wie er gebruik van wil maken, kan terecht op een actiepagina, waar de kortingscode EFTELING2023 in te vullen is. De reguliere entreeprijs bedraagt 15 euro voor volwassenen.

Na het verrekenen van de korting moet voor twee tickets in totaal 22,50 euro in plaats van 30 euro afgerekend worden. Vier tickets kosten bijvoorbeeld 45 euro in plaats van 60 euro. Er geldt maar één aanvullende voorwaarde: bezoekers moeten bij binnenkomst laten zien dat ze een lezer zijn van de officiële Efteling-blog op efteling.com. Een schermafbeelding van een nieuwsbericht over de tentoonstelling voldoet.

Gratis
Efteling: De Tentoonstelling opende afgelopen weekend. Tijdens het eerste weekend waren alle online tickets uitverkocht. De expositie met ongeveer 250 historische Efteling-objecten is nog te bezoeken tot en met zondag 21 mei. Kinderen tot 18 jaar mogen gratis naar binnen.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be