Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractie- en Vakantiepark Slagharen

Attractiepark Slagharen snoert vulgaire twitteraar de mond

11-01-2014, 09.11 uur

Er is abrupt een einde gekomen aan een Twitter-account met grove, seksueel getinte grappen over Attractiepark Slagharen. Een anonieme twitteraar verstuurde onder de noemer '@ParkSlagharen' de afgelopen maanden tientallen berichten waarin het pretpark genadeloos door het slijk werd gehaald.

Bijvoorbeeld: "De HIV-test van stalknecht Jordy was negatief! Tijd voor taart en bubbels!" Of deze: "Geen zorgen! De man in de lange regenjas die zich ophoudt bij Kids Country is 'n bekende van ons - en bovendien chemisch gecastreerd."

Binnen de kortste keren verzamelde de satiricus honderden volgers, tot grote ergernis van Slagharen zelf. Uit angst voor een online imagocrisis diende de communicatieafdeling gistermiddag een klacht in bij Twitter. Inmiddels is het veelbesproken account weg.

"Wij kunnen best tegen een geintje", vertelt woordvoerder Niels Dijkstra aan Looopings. "Maar toen er foto's van dildo's voorbij kwamen, was voor ons de maat vol." Dat had de vulgaire grappenmaker kunnen zien aankomen: hij gebruikte de merknaam en het logo van het attractiepark en vergat te vermelden dat het om een parodie ging.

Meer Attractie- en Vakantiepark Slagharen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be