Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Video: trein van nieuwe achtbaan Walibi Holland gearriveerd

03-03-2023, 15.37 uur

De trein van de nieuwe achtbaan in Walibi Holland staat op de rail. Dat is te zien in een video-update over het nieuwe themagebied Speed Zone Off Road. Het pretpark deelt beelden van de 12 meter hoge familiecoaster Eat My Dust, waarvan de karretjes vormgegeven zijn als quads.

De bakjes ogen geel met rood. Op de zijkanten staat het getal 71, een verwijzing naar 1971. Dat is het openingsjaar van de Flevohof, de voorloper van Walibi. Ook zijn er zandvlekken zichtbaar, om het thema - onverharde wegen - te benadrukken. Verder komt het Walibi-logo meermaals terug.

Eat My Dust werd geleverd door de Italiaanse fabrikant Zamperla. Hetzelfde bedrijf is verantwoordelijk voor de nieuwe fietsmolen Wind Seekers, in een spiraal van de achtbaan. Die attractie ontbreekt momenteel nog. Even verderop is de basis van waterspeeltuin Cooldown al wel zichtbaar.

Kartbaan
Speed Zone Off Road opent bij de start van het nieuwe Walibi-seizoen, op vrijdag 7 april. Op de plek van de uitbreiding was eerder een kartbaan te vinden. Voor de ontwerpen werd de Amsterdamse firma Leisure Expert Group ingeschakeld.Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be