Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Ontwerpen uitgelekt van renovatie Disneyland Hotel in Disneyland Paris

01-03-2023, 12.08 uurBeeld: @DLPRescueRanger

Uitgelekte tekeningen laten zien hoe de binnenkant van het Disneyland Hotel in Disneyland Paris eruit komt te zien. Het beroemde hotelcomplex, dat sinds 1992 de ingang vormt van het Disneyland Park, is al jaren dicht voor een verbouwing. Tot nu toe heeft Disney zelf een handjevol ontwerpen naar buiten gebracht.

Twitter-account DLP Rescue Rangers toonde dinsdagavond niet eerder gepubliceerde tekeningen van de vernieuwde hotellobby. Wat direct in het oog springt, is een gigantische kristallen kroonluchter in de vorm van het sprookjeskasteel van Doornroosje.

Een groot schilderij boven de open haard is vervangen door een tekening uit Beauty and the Beast, de tekenfilm uit 1991. Aan de muren ernaast zijn nieuwe boekenkasten bevestigd. Chique bankstellen en fauteuils ogen roze. Op verschillende tafeltjes bij de zithoeken staan kristallen kandelaars.

Inventions
Hetzelfde account kwam later met meer ontwerpen voor andere ruimtes. Zo toont één afbeelding een nieuwe opzet voor bedieningsrestaurant California Grill. In het midden van de ruimte staat de iconische roos van Beauty and the Beast. Op een andere tekening is buffetrestaurant Inventions te zien, met schilderijen van koninklijke Disney-personages.

Het Disneyland Hotel komt in het teken te staan van Disney-prinsen en -prinsessen. Verschillende kamers en suites draaien straks om bijvoorbeeld Tangled, Sleeping Beauty, Cinderella en Frozen. Tijdens de renovatie vervangt men het volledige interieur. Er wordt gerekend op een opening in 2024. Een datum is nog niet bekend.Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be