Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
BillyBird Park Hemelrijk

Lego-evenement in Brabants attractiepark BillyBird

01-03-2023, 18.36 uur

Het Brabantse familiepark BillyBird Park Hemelrijk staat binnenkort in het teken van Lego. Van zaterdag 11 tot en met zondag 19 maart zorgt het pretpark in Volkel voor verschillende Lego-bezigheden, met als hoogtepunt speciale Lego-bouwwedstrijden in het weekend van 18 en 19 maart. Het evenement wordt Brickweek genoemd.

De wedstrijden vinden vier keer per dag plaats in een evenementenlocatie in het park. Er zijn twee categorieën, bedoeld voor kinderen van 6 tot en met 8 jaar en van 9 tot en met 12 jaar. In totaal is er plek voor 480 deelnemers. Zij krijgen twee Lego-opdrachten waarmee ze hun ontwerptalent en bouwvaardigheid moeten laten zien.

Meedoen kost 1 euro per tafel voor vier kinderen. Alle creaties worden beoordeeld door een jury bestaand uit Jos van Uum, Martijn Brinkman en Lola Nouwens: twee finalisten en een winnares van het bekende tv-programma Lego Masters. "De winnaars krijgen een leuke prijs en zullen het hele jaar met hun teamnaam naast de wisseltrofee op het park komen te staan", vertelt een woordvoerder.

BrickBeurs
Bezoekers kunnen in het wedstrijdweekend ook een bezoek brengen aan de zogenoemde BrickBeurs, met kleinschalige Lego-activiteiten. "Het is geweldig speelgoed en iedereen verdient de kans om hiervan te kunnen genieten", vult de voorlichter aan.

Meer BillyBird Park Hemelrijk
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be