Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Toverland deelt weer gratis kaartjes uit voor winterseizoen

01-03-2023, 10.58 uurBeeld: @SimonTAdventure

Wie de komenden maanden een kaartje koopt voor Toverland, kan 's winters gratis terugkomen. Net als vorig jaar krijgen betalende bezoekers de kans om kosteloos naar winteropening Winter Feelings te gaan. De actie geldt voor iedereen die tussen vandaag en woensdag 31 mei een bezoek brengt aan het Noord-Limburgse attractiepark.

Zij moeten binnen twee weken na hun dagje uit een online kortingscode aanvragen via toverland.com. Dat werkt met behulp van de barcodes op hun entreetickets: een cijferreeks die begint met 038, 60 of 77. De code kan vervolgens tot en met dinsdag 31 oktober verzilverd worden in de online ticketshop.

Een winters dagje uit is dan volledig gratis op alle dagen buiten de kerstvakantie én op zondag 24 en zondag 31 december en maandag 1 januari. Op de overige dagen in de kerstvakantie geeft Toverland 50 procent korting op de reguliere entreeprijs. Het aantal beschikbare actietickets per dag is beperkt.

Abonnementhouders
De tweede editie van Winter Feelings vindt plaats op weekenddagen tussen zaterdag 25 november en zondag 14 januari, plus de kerstvakantie. Het hele park is geopend, mits de weersomstandigheden het toelaten. Verder wordt gezorgd voor extra winterse activiteiten. Abonnementhouders krijgen één gratis winterticket om weg te geven aan vrienden of familie.

Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be