Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark DippieDoe

Attractiepark DippieDoe investeert in nieuwe minigolfbaan

11-03-2023, 11.54 uur

Het Brabantse pretpark DippieDoe, gelegen in Best, opent in april een nieuwe minigolfbaan. Bezoekers kunnen zich uitleven op achttien holes in piratenthema. De banen zijn onder meer gedecoreerd met een kanon, een schedel en krokodillen. De activiteit is inbegrepen bij de entreeprijs.

Voor de investering werkt DippieDoe samen met ontwerpbureau Moos Studioos en decorbouwer HDB Urban Minigolf. Op een vrijgegeven tekening staan onder meer een grote boot, een schatkist, een kraaiennest met een inktvis en enkele ankers. DippieDoe maakt de naam en de exacte openingsdatum later bekend.

De toevoeging vervangt de bestaande minigolfbaan Piraten Golf, gelegen tussen de Zonneweide en schommelboot Slinger Sloep. Op zaterdag 1 april start het zomerseizoen van het attractiepark. Dan is niet alleen de binnenspeeltuin, maar ook het buitengebied - de zogeheten Buitenhaven - weer toegankelijk.

Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Attractiepark DippieDoe
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be