Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Parc du Bocasse

Man dood door exploderend bootje wildwaterbaan

07-01-2014, 07.22 uur | Reacties

Simpel onderhoudswerk aan een attractie is een 55-jarige medewerker van een Frans pretpark gisteren fataal geworden. De man stierf bij een explosie toen hij in een werkplaats een bootje van een wildwaterbaan aan het repareren was.

Tijdens de onschuldige werkzaamheden ontplofte de rubber band onder de boot recht in het gezicht van het slachtoffer. De arbeidsinspectie onderzoekt hoe dat kon gebeuren. Een collega ligt nog zwaargewond in het ziekenhuis. Het absurde ongeluk vond plaats in Parc du Bocasse (Noord-Frankrijk), één van de oudste pretparken van het land.

Meer Parc du Bocasse
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be