Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Weer een staking in Disneyland Paris: show geschrapt

26-02-2023, 14.31 uurBeeld: @DLPReport

Entertainers van Disneyland Paris hebben het werk zondagochtend opnieuw neergelegd. Zaterdag vond al een spontane staking plaats door acteurs van de muzikale parade en dansshow Dream and Shine Brighter. Daarom ontbraken de Disney-figuren in de eerste voorstelling van de dag. Het dansgedeelte werd noodgedwongen geschrapt.

Zondag was het opnieuw raak. Bezoekers die om 11.00 uur klaarstonden om de vrolijke act te bekijken, kwamen van een koude kermis thuis. Dit keer verschenen er helemaal geen wagens of artiesten. Vanwege de staking werd besloten om de volledige eerste voorstelling te annuleren.

De rest van de geplande shows van Dream and Shine Brighter vinden zondag wel gewoon plaats, inclusief alle Disney-personages. De aanhoudende interne onvrede hangt samen met onderlinge salarisverschillen bij de artiesten. Disneyland communiceert zelf niet over de kwestie met de buitenwereld. Woordvoerders negeren verzoeken om commentaar.

Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be