Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Europa-Park

Planning Europa-Park loopt in het honderd

07-03-2014, 10.16 uur

De directie van Europa-Park in Duitsland moet met schaamrood op de kaken toegeven dat de opening van een grote nieuwe attractie volgende maand niet doorgaat.

'Arthur - Im Königreich der Minimoys' wordt een soort combinatie van Efteling-klassieker Droomvlucht en een achtbaan met draaiende karretjes, die onder de rails door een binnen- en buitengedeelte glijden. De investering is gebaseerd op een reeks Franse animatiefilms.

De 20 miljoen euro kostende attractie en een bijbehorende themagebied van tienduizend vierkante meter zouden op 5 april opengaan, maar door vertragingen bij de bouw moet de al lopende reclamecampagne nu in allerijl worden gestaakt.

Het is voor het eerst dat het grootste attractiepark van Duitsland diep door het stof gaat omdat een toevoeging niet op tijd af is. Een nieuwe openingsdatum is niet bekend.

Meer Europa-Park
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be