Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractie- en Vakantiepark Slagharen

Attractiepark Slagharen: likje verf voor koepel Red Bandits Adventure

23-02-2023, 22.47 uur

Attractiepark Slagharen vernieuwt het exterieur van de darkride Red Bandits Adventure. De attractie uit 2000 ondergaat deze winter een grote metamorfose. Daaronder valt ook het opknappen van de buitenkant, blijkt uit een afbeelding die het Overijsselse pretpark vandaag naar buiten heeft gebracht.

Op de luchtfoto is te zien dat men bezig is om de grote koepel van de bootjesdarkride een likje verf te geven. "De Red Bandits zijn hard aan het werk om van de Red Bandits Adventure hun domein te maken", meldt Slagharen. Het dak, dat voorheen beige was, wordt oranje geverfd.

De onderhoudsbeurt was hard nodig: de koepel zat al jaren onder de donkere vlekken. Red Bandits Adventure is de nieuwe naam van Wild West Adventure. In samenwerking met ontwerpbedrijf Leisure Expert Group werd een andere verhaallijn bedacht, inclusief nieuwe scènes. Vorige maand kwamen de eerste concepten naar buiten.

Boevenbende
Red Bandits is de naam een fictieve boevenbende die ook al jaren onderdeel is van het entertainmentaanbod van het park. Wanneer de heropening van de attractie kan plaatsvinden, is nog niet bekend. Het nieuwe Slagharen-seizoen start op zaterdag 1 april.

Meer Attractie- en Vakantiepark Slagharen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be