Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Disneyland Paris verkoopt attribuut uit verdwenen Buffalo Bill's Wild West Show

23-02-2023, 15.33 uurBeeld: @DLPReport, @Disneylandpbp

Fans van Buffalo Bill's Wild West Show in Disneyland Paris kunnen een levensgrote herinnering aan de verdwenen voorstelling in huis halen. In een souvenirwinkel in Disney Village wordt nu een origineel doelwit uit de stuntshow aangeboden.

Het authentieke decorstuk, dat gepresenteerd wordt als onderdeel van de collectie "Disneyland Paris-historie", kost 150 euro. Er is wel een voorwaarde aan verbonden, valt te lezen op een kaartje bij het mikpunt: wie het product heeft aangeschaft, mag het niet meer retourneren.

Buffalo Bill's Wild West Show ging in 1992 in première, het openingsjaar van het Disney-resort. In 2009 werden bekende Disney-figuren aan de westernvoorstelling toegevoegd. Half maart 2020 was de show voor het laatst te zien.

Entree
De beroemde productie werd toen noodgedwongen stopgezet vanwege de coronamaatregelen. Na het opheffen van de coronaregels keerde Buffalo Bill niet terug. Sindsdien staat de locatie leeg. In het voorjaar van 2021 werd de entree ontmanteld.Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be