Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Almere Jungle

Dierenpark Almere Jungle introduceert nieuwe diersoorten en buitenspeeltuin

21-07-2023, 12.25 uur

Het kleinschalige dierenpark Almere Jungle blijft bezig met veranderingen en uitbreidingen. Dit jaar werden enkele diersoorten toegevoegd. Ook kunnen jonge bezoekers zich sinds kort uitleven in een speeltuin met klimelementen, een glijbaan en een reusachtig springkussen, gelegen bij een terras.

Een aanzienlijk deel van Almere Jungle bevindt zich binnen in een kas. Het nieuwe speelgebied verrees in het buitengedeelte. In de vijver bij de penseelaapjes zwemmen nu zoetwaterroggen rond. Ook kwamen er zwartnekarassari's bij, een vogelsoort uit de familie van de toekans.

Het parkje in Flevoland kreeg vorig jaar zomer nieuwe eigenaren. Sindsdien is er veel geïnvesteerd in opknapbeurten en toevoegingen. Afgelopen voorjaar werd een mascotte geïntroduceerd: de gekko A-Jay. De kleuren van de mascotte komen terug in het nieuwe springkussen.

Meer Almere Jungle
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be