Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Drouwenerzand Attractiepark

Pretpark Drouwenerzand haalt opnieuw vlogger Enzo Knol binnen

22-02-2023, 14.03 uur

YouTube-ster Enzo Knol komt opnieuw naar het Drentse attractiepark Drouwenerzand. De populaire vlogger was vorig jaar april al twee dagen te gast in het pretpark, onder de noemer Knolpower Weekend. Wegens succes keert het evenement op zaterdag 15 en zondag 16 april terug.

"Zo'n groot feest is voor herhaling vatbaar", vindt een woordvoerster. Knol zal wederom vragen van fans beantwoorden. Ook geeft hij prijzen weg aan toeschouwers. Verder staan er meet-and-greets op het programma. Geïnteresseerden kunnen daarvoor meedoen aan een loting.

Daarnaast krijgen enkele aanwezigen de kans om met Knol in een attractie te gaan. Het park is op beide dagen open van 10.00 tot 17.30 uur. Vorig jaar was het evenement helemaal uitverkocht. Directeur Bert van der Linde sprak toen al de wens uit dat het concept een blijvertje zou worden.

Foodtrucks
Tickets, zoals altijd inclusief onbeperkt eten en drinken, zijn alleen via internet verkrijgbaar voor 23,50 euro. Naast de gebruikelijke horecalocaties zorgt Drouwenerzand voor extra foodtrucks, die eveneens bij de entreeprijs inbegrepen zijn. De reguliere online entreeprijs varieert dit jaar van 16,50 tot 17,50 euro.

Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer Drouwenerzand Attractiepark
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be