Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractie- en Vakantiepark Slagharen

Attractiepark Slagharen geeft mascottes Randy en Rosie een nieuw uiterlijk

21-03-2023, 10.10 uur

Randy en Rosie, de wasberen van Attractiepark Slagharen, hebben een gedaantewisseling ondergaan. Als het Overijsselse pretpark op zaterdag 1 april de poorten weer opent, zien beide mascottes er anders uit dan voorheen. Slagharen bestelde nieuwe kostuums bij een Britse leverancier.

De oude pakken uit 2009 waren al een tijdje aan vervanging toe vanwege slijtage. In het vervolg ogen de wasberen iets minder realistisch dan voorheen, als ware het stripfiguren. Ze kregen een menselijker postuur en plattere koppen, met getekende ogen. Ook de kleuren en de kleding werden aangepast. Eerder waren Randy en Rosie allebei bruin-grijs. Nu heeft Randy een grijze vacht, terwijl de vacht van Rosie beige is.

De mannelijke wasbeer droeg normaal gesproken de kleding die ook zichtbaar is in het logo van Slagharen: een groene bodywarmer met een rood sjaaltje. Zijn zusje had een roze sjaaltje en een jasje met koeienprint. In de nieuwe situatie heeft Randy een spijkerbroek aan met een opvallende gesp erop.

Cowboyhoeden
Hij verruilde zijn bodywarmer voor een geruite blouse en een bruin jasje. Rosie kreeg een bruin rokje - ook met gesp - en een roze trui, beide voorzien van franjes. Daaronder prijken in beide gevallen grote cowboyschoenen. De cowboyhoeden zijn gebleven, al werden die minder hoekig.

De vernieuwde wasberen spelen de hoofdrol in de nieuwe voorstelling Uit Je Bol met Randy en Rosie, die komend voorjaar wordt opgevoerd in de Music Hall van Slagharen. Voor de productie werkt het park samen met entertainmentbedrijf Aniba. Die firma was echter niet betrokken bij het produceren van de nieuwe mascottepakken.

De oude kostuums



De nieuwe kostuums

Meer Attractie- en Vakantiepark Slagharen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be