Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Movie Park Germany

Stemacteurs SpongeBob SquarePants te ontmoeten in Movie Park Germany

28-03-2023, 12.48 uur

De originele Duitse stemacteurs van SpongeBob SquarePants komen naar Movie Park Germany. Bezoekers van het Duitse attractiepark kunnen komend weekend de stemmen achter drie bekende personages uit Bikinibroek ontmoeten: SpongeBob zelf, Patrick Ster en Meneer Krabs.

De wereldberoemde tekenfilmserie bestaat al sinds 1999. In Duitsland is de serie sinds 2002 op de buis, onder de noemer SpongeBob Schwammkopf. De stem van de gele zeespons is die van Santiago Ziesmer. Fritz Rott verzorgt sinds het achtste seizoen de Duitse stem van Patrick Ster. Voor het Duitse stemgeluid van Meneer Krabs is Jürgen Kluckert verantwoordelijk.

Het drietal zal op zaterdag 1 april te gast zijn in Movie Park. Er staan twee signeersessies op het programma: van 11.00 tot 12.30 uur en van 13.00 tot 14.30 uur. "We kunnen niet wachten om onze fans te ontmoeten", laat Ziesmer weten. "SpongeBob en Movie Park horen gewoon bij elkaar."

Nickland
De meet-and-greets vinden plaats in de Nick Shop, de grote souvenirwinkel bij de ingang van parkdeel Nickland. Er zijn geen extra kosten aan verbonden. Movie Park-directeur Thorsten Backhaus zegt trots te zijn op de samenwerking. "Bij het thema Hollywood in Duitsland hoort ook het ontmoeten van echte film- en tv-sterren."

Meer Movie Park Germany
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be