Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Toverland deelt folders uit met aankondiging van nieuwe attracties

20-02-2023, 14.50 uurBeeld: @toverlandfans

Bezoekers van Toverland worden op verschillende manieren gewezen op de nieuwe attracties die in 2023 opengaan. Eerder verscheen al een groot aankondigingsbord voor de toevoegingen in themadeel Avalon. Sinds afgelopen weekend staan de nieuwigheden ook alvast op de parkplattegrond. Nu worden er eveneens folders uitgedeeld.

Bij het verlaten van het attractiepark krijgen bezoekers de komende tijd een flyer in hun handen gedrukt met de titel 'Avalon - The next chapter'. Daarin worden alle aanstaande veranderingen in het gebied één voor één besproken, inclusief de bijbehorende ontwerpen. Verder valt er een boodschap te lezen van tovenaar Merlijn.

Op die manier probeert Toverland gasten ervan te overtuigen om later dit jaar nog eens terug te komen. Het park kan nog niet zeggen wanneer de uitbreiding af zal zijn. Op dit moment oogt Avalon als een grote bouwput, met stalen en houten constructies, hekken en zandhopen. Achtbaan Fenix is voorlopig wel gewoon operationeel.

Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be