Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Vernieuwd restaurant geopend in Disneyland Paris: sandwich voor 23 euro

18-02-2023, 02.37 uurBeeld: @InsideDlpCastle, @ED92Magic

Eén van de horecagelegenheden in Disneyland Paris heeft een metamorfose ondergaan. De Duitse kroeg King Ludwig's Castle in Disney Village werd de afgelopen weken omgebouwd tot een Engelse pub. De nieuwe naam luidt The Royal Pub. Het restaurant wordt niet uitgebaat door Disney, maar door het externe horecabedrijf Groupe Bertrand.

The Royal Pub bestaat uit een café- en een restaurantgedeelte. In totaal duurde de transformatie nog geen zes weken. Er is dan ook niet bijster veel veranderd. Hier en daar werd het interieur opgeknapt. Men hing nieuwe lampen op en verwijderde oude vaandels. Op veel plekken komen bezoekers nog verwijzingen naar het vorige thema tegen.

De belangrijkste wijzigingen vonden plaats aan de buitenkant, waar het exterieur nu zwart met bordeauxrood oogt. Ook kwam er een terrasje. Daarnaast is er een nieuwe menukaart geïntroduceerd, met als belangrijkste items een hamburger met bacon, kaas en ui (24 euro), een sandwich met pastrami (23 euro) en rundvlees gestoofd in Guinness-bier (26 euro).

Caesarsalade
De lijst met Britse specialiteiten bestaat verder uit fish and chips (22 euro), gegrild Schots rundvlees (29 euro), champignonpastei (23 euro), macaroni met kaas (19 euro) en kip tikka masala (24 euro). Andere opties: een burger met pulled pork (22 euro), een kipburger (21 euro), een caesarsalade (21 euro) en een vegetarische poké bowl (19 euro).

De horecalocatie beschikt ook over een uitgebreide drankenkaart, met verschillende soorten bier, wijn en sterke drank. Voor een glas Guinness-bier van 50 centiliter wordt bijvoorbeeld 10 euro gevraagd. De prijzen van cocktails variëren tussen 10,50 en 12 euro. The Royal Pub is dagelijks geopend van 11.30 tot 23.00 uur. Tussen 17.30 en 19.00 uur is het happy hour. Dan zijn de drankjes iets goedkoper.

Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be