Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Video: bezoeker Disneyland Paris beklimt paradewagen

16-02-2023, 18.55 uurBeeld: ParisAndAllThatJazz

Medewerkers van Disneyland Paris hebben afgelopen weekend moeten ingrijpen bij een parade. Een brutale vrouw besloot zondagmiddag tijdens de muzikale stoet Dream and Shine Brighter op één van de paradewagens te klimmen. Dat is te zien in een YouTube-video.

De bezoeker stapte op een trap en leek de intentie te hebben om naar boven te klimmen, waar Goofy op dat moment aan het dansen was. Ze kon tegengehouden worden door een personeelslid, die haar bij haar mouw greep en weer naar beneden trok. Een collega sommeerde de vrouw vervolgens om afstand te nemen.

Ondanks het ingrijpen van de medewerkers bleef de vrouw glimlachen. Ze sloeg een hand voor haar mond en leek zich van geen kwaad bewust. De parade, die meermaals per dag wordt opgevoerd ter ere van het dertigjarig bestaan van Disneyland, kon gewoon doorgaan.

Regels
Op YouTube zorgen de beelden voor boze commentaren van Disney-fans, die niet begrijpen waarom bezoekers zich niet aan de regels houden. "Beschamend" is een exemplarische reactie. "Mensen hebben echt geen respect meer", verzucht iemand. "Het ergste is nog wel dat ze erom moet lachen", schrijft een ander.Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be