Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Gardaland Resort

Italiaans pretpark Gardaland kondigt nieuw theaterspektakel aan: Nautilus

15-02-2023, 16.07 uur

Het Italiaanse attractiepark Gardaland werkt aan een nieuw theaterspektakel. In het grote Gardaland Theatre, dat 1250 zitplaatsen telt, is komend seizoen de muzikale show Nautilus te zien. Men spreekt over "een innovatieve voorstelling waarbij de betrokkenheid van het publiek één van de succesfactoren zal worden".

Volgens Gardaland hebben bezoekers steeds meer behoefte aan "meeslepende en emotionele belevingen". Met die gedachte is Nautilus ontwikkeld. Toeschouwers wanen zich in de beroemde onderzeeër van kapitein Nemo. Vanuit daar ontdekken ze de geheimen van de oceaan. Er wordt gebruikgemaakt van nieuwe decors, led-panelen, videoprojecties en watereffecten.

Er doen 22 acteurs, zangers en technici aan mee. Gardaland werkt naar eigen zeggen samen met "grote filmstudio's die gespecialiseerd zijn in dergelijke ervaringen". Tijdens de show wordt ook stilgestaan bij het milieu. "De educatieve aanzet tot reflectie over actuele thema's betekent een niet te onderschatten meerwaarde."

Doolhof
Het nieuwe Gardaland-seizoen start op zaterdag 25 maart. Naast Nautilus presenteert het pretpark in 2023 de nieuwe attractie Jumanji - The Labyrinth, een doolhof in Jumanji-stijl. Verder is een sloopvergunning aangevraagd voor de achtbaan Sequoia Magic Loop.

Meer Gardaland Resort
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be