Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Europa-Park Erlebnis-Resort

Waterparadijs Europa-Park wijzigt openingstijden: half uur eerder open

24-03-2023, 13.47 uur

Rulantica, het grote waterpark van het Duitse pretpark Europa-Park, gaat andere openingstijden hanteren. Het zwemparadijs was tot nu toe dagelijks toegankelijk van 10.00 tot 22.00 uur. Vanaf zaterdag 25 maart zijn bezoekers dagelijks welkom om 09.30 uur. Ze hebben dan een half uur extra om gebruik te maken van alle waterattracties.

Hotelgasten van Europa-Park mogen nog eerder naar binnen. Zij kregen de afgelopen periode al toegang vanaf 09.00 uur. Dat blijft voorlopig zo. Ook personen met een Abenteuerticket mogen de waterwereld om 09.00 uur betreden. Dat zijn speciale toegangsbewijzen voor 60 euro, inclusief een Rulantica-boek.

Rulantica is, in tegenstelling tot Europa-Park, het hele jaar geopend. Wel gaan de buitengebieden dicht bij lage temperaturen; in principe van oktober tot en met april. Vorige maand werd de achtdubbele raceglijbaan Vikingløp in gebruik genomen, onderdeel van themadeel Nordiskturn.

Meer Europa-Park Erlebnis-Resort
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be