Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractie- en Vakantiepark Slagharen

Slagharen vraagt vergunning aan voor verplaatsen van camping

17-02-2023, 10.37 uur

Attractiepark Slagharen heeft plannen om de huidige camping te verplaatsen. Dat blijkt uit een aanvraag voor een omgevingsvergunning. Het Overijsselse pretpark wil een nieuw kampeerterrein aanleggen, ter vervanging van de huidige camping.

Nu bevindt de Slagharen-camping zich nog tussen de vakantiehuisjes van Raccoon Village en de bekende Wigwamwereld. Het terrein telt momenteel 228 staanplaatsen voor campers, caravans, tenten en vouwwagens.

Waar de camping naartoe verhuist en wanneer dat moet gebeuren, is nog niet duidelijk. Een woordvoerder kan er naar eigen zeggen nog niets over kwijt. In een eerdere vergunningsaanvraag viel al wel te lezen dat op de plek van de huidige camping in de toekomst tientallen vakantiewoningen gerealiseerd moeten worden.

Cottages
Het vakantiepark van Slagharen ondergaat langzaam maar zeker een transformatie. In december werd al duidelijk dat oude stacaravans in Colorado City, gelegen achter het American Circus Theater, deze winter vervangen worden door moderne cottages.

Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Attractie- en Vakantiepark Slagharen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be