Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Noordbrabants Museum geeft voorproefje op grote Efteling-tentoonstelling

08-02-2023, 18.00 uur

Benieuwd naar een nieuwe Efteling-tentoonstelling in Het Noordbrabants Museum in Den Bosch? Vanaf zaterdag 4 maart is in het museum een tijdelijke expositie te zien over de historie en de maatschappelijke impact van het Kaatsheuvelse attractiepark. In een kort promotiefilmpje krijgen kijkers alvast een voorproefje.

We zien onder andere ontwerper Sander de Bruijn, hoofd van het kledingatelier Carla de Kroon, landschapsarchitect Ivo Südmeier, bouwkundig ontwerper Ronald Donkers en vormgever Patrick van den Nieuwenhuizen.

"Wil je de Efteling begrijpen, moet je zorgen dat je eerst het Sprookjesbos heel goed begrijpt", zegt De Bruijn in de dromerige video. "Daar liggen eigenlijk alle antwoorden in voor alles wat daarna gekomen is."

Achter de schermen
Efteling: De Tentoonstelling bestaat uit bijzondere rekwisieten en minidocumentaires waarin Efteling-medewerkers vertellen over hun dagelijkse bezigheden. "Voor het eerst heeft een filmploeg van zo dichtbij een kijkje achter de schermen gekregen", aldus het museum.Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be