Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Rotterdam

Attractiepark Rotterdam bereidt zich voor op opening: medewerkers gezocht

08-02-2023, 15.17 uurBeeld: @joris1971

Het lijkt erop dat Attractiepark Rotterdam binnenkort toch echt opengaat. Het Rotterdamse pretpark van ondernemer Hennie van der Most, dat al jaren in aanbouw is, zoekt medewerkers. Men is vandaag gestart met het aanwerven van personeelsleden. Zij moeten helpen met het klaarmaken van het park voor de opening.

Attractiepark Rotterdam heeft onder andere een hoofd van de technische dienst nodig. Verder wordt er gezocht naar een magazijnmeester, onderhoudsmonteurs, attractiemonteurs, onderhoudsschilders en een tuinman. Kennelijk zijn tuinvrouwen niet welkom.

De exacte openingsdatum is nog steeds niet geprikt. "Na vele jaren bouwen en verbouwen is het medio 2023 zover: de opening van de eerste fase van Attractiepark Rotterdam!", valt er te lezen. "Voorafgaand moet er nog het één en ander gebeuren..."

Arbeidsvoorwaarden
Wie interesse heeft, kan mailen met info@attractieparkrotterdam.nl of een brief sturen naar Doklaan 40 in Rotterdam, ter attentie van Lindomar Geertman. Over vereisten, salarissen en arbeidsvoorwaarden vermeldt het bedrijf helemaal niets.

Attractiepark Rotterdam wordt gebouwd op de plek van een oude verbrandingsoven. Initiatiefnemer Van der Most kondigde het project in 2012 aan. Toen beweerde hij dat de opening in 2014 zou plaatsvinden. Inmiddels zijn we meer dan tien jaar verder en is het park nog steeds niet af.

Meer Attractiepark Rotterdam
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be