Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Aladdin-restaurant Disneyland Paris blijft ruim drie maanden dicht

27-02-2023, 11.37 uurBeeld: @DLPReport

Het Aladdin-restaurant van Disneyland Paris is de komende tijd gesloten. Bezoekers kunnen meer dan drie maanden lang niet terecht in Restaurant Agrabah Café, te vinden bij de entree van parkdeel Adventureland. Er vinden tot begin juni werkzaamheden plaats.

Restaurant Agrabah Café huisvest een all-you-can-eat-buffet in oosterse sferen, met onder andere Marokkaanse gerechten. Het etablissement is aangekleed als een overdekt marktje in de stijl van Disney-klassieker Aladdin. Agrabah is de naam van het fictieve Arabische koninkrijk uit de tekenfilm.

Naar verwachting vindt de heropening plaats op zaterdag 3 juni. Disney heeft niet bekendgemaakt wat er precies aangepakt zal worden tijdens de sluitingsperiode. Afgelopen week verschenen al bouwschuttingen naast de ingang van het restaurant.

Big Thunder Mountain
Een nabijgelegen horecagelegenheid is ook al geruime tijd dicht: Fuente del Oro Restaurante, tegenover mijntrein Big Thunder Mountain, sloot in november vorig jaar voor een ingrijpende verbouwing. Het is de bedoeling dat de renovatie in juni afgerond moet zijn, net op tijd voor de drukke zomermaanden.

Verder wordt gewerkt aan een uitbreiding van pizzeria Pizzeria Bella Notte bij It's a Small World, maar dat restaurant blijft ondertussen gewoon toegankelijk.

Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be