Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Duinrell

Duinrell komt met actie op Valentijnsdag: tweede kaartje Tikibad gratis

07-02-2023, 19.42 uur

Duinrell trakteert geliefden op een speciale valentijnskorting. Op Valentijnsdag - dinsdag 14 februari - mag iedereen een geliefde gratis meenemen naar het Tikibad. Via de Duinrell-website - duinrell.nl/valentijn - is het mogelijk om twee tickets voor het waterparadijs te bestellen voor de prijs van één: 12,50 euro.

De actie vond al plaats in 2019 en 2020. Daarna was het Tikibad twee jaar dicht rond Valentijnsdag vanwege de coronamaatregelen. Nu kunnen badgasten er weer gebruik van maken.

"Elke dag razen onze gasten van alle 21 glijbanen in het Tikibad, maar alleen op Valentijnsdag kun je natuurlijk écht speeddaten", zegt een woordvoerster. Ter promotie werd een komisch filmpje opgenomen met Duinrell-typetje Euma.

Iemand anders
Het Tikibad is op 14 februari geopend van 16.00 tot 21.30 uur. Duinrell spreekt over een "tropisch avondje uit". De voorlichtster benadrukt dat er niet daadwerkelijk sprake hoeft te zijn van een date. Wie een vriend, familielid "of iemand anders die je lief hebt" wil meenemen, kan ook gebruikmaken van de actie.Meer Duinrell
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be