Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Beekse Bergen

Roofvogelsafari in Beekse Bergen wordt vernieuwd: tijdelijk geen voorstellingen

10-02-2023, 00.25 uur

Safaripark Beekse Bergen is tijdelijk gestopt met het geven van roofvogeldemonstraties. Achter de schermen wordt gewerkt aan een vernieuwde versie van de zogeheten roofvogelsafari, bevestigt een voorlichtster van moederbedrijf Libéma aan Looopings. Daarom zijn er al een tijdje geen voorstellingen.

Wel kunnen bezoekers van de Brabantse dierentuin dagelijks de verzorgers ontmoeten. "Laat je verrassen en zorg dat je om 14.00 uur bij de roofvogelsafaritribune bent", valt te lezen op de website van Beekse Bergen.

In de toekomst zal bij de roofvogelsafari met andere vogelsoorten gevlogen worden, aldus de woordvoerster. Bovendien vliegen de vogels dan niet meer direct over het publiek heen, zoals eerder het geval was. "Wanneer we hiermee beginnen is afhankelijk van wanneer de vogels er helemaal klaar voor zijn."

Meer Beekse Bergen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be