Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Fun & Entertainment Center Sevenum

Restaurant van Fun & Entertainment Center Sevenum weer open na brand

08-02-2023, 16.15 uur

Het Fun & Entertainment Center Sevenum gaat deze week deels weer open. In november vorig jaar werd het Limburgse entertainmentcomplex getroffen door een grote brand. Sindsdien bleven de deuren gesloten. Vanaf vandaag zijn bezoekers weer welkom om een hapje te komen eten.

Het ABC Restaurant, met twaalf verschillende restaurantformules onder één dak, is de komende tijd toegankelijk van woensdag tot en met zondag. Er kan onbeperkt gegeten worden voor een vast bedrag. De bijbehorende binnenspeeltuin blijft dicht tot half februari.

"Maar niet getreurd, want de voetbalkooi en de peuterzone zijn gewoon geopend én er is entertainment aanwezig voor de kinderen", valt te lezen op de website van het centrum. Eerder sprak het management de verwachting uit dat het restaurant in maart of april 2023 zou heropenen. Dat werd dus iets vroeger.

Wederopbouw
Bij Fun & Entertainment Center Sevenum hoorden ook pretpark Mattel Play Sevenum, gamewereld The Portal Action House en bowlingbaan FEC Bar & Balls. Die gedeeltes werden het hardst getroffen door de brand van november. "Over de wederopbouw van deze concepten en hoe dit eruit gaat zien, kunnen we helaas nog niets zeggen", liet men in december weten.

Meer Fun & Entertainment Center Sevenum
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be