Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walygator Sud-Ouest

Frans pretpark geeft 31 jaar oude boomerang coaster nieuw uiterlijk

10-05-2023, 22.34 uurBeeld: Tuneur31 e.a.

Het Franse pretpark Walygator Sud-Ouest heeft een klassieke boomerang coaster vernieuwd. Boomerang, zoals de attractie uit 1992 heet, was de afgelopen jaren oranje met grijs. Afgelopen winter werd de baan deels ontmanteld voor een inspectie.

Vervolgens is de constructie ook geverfd. Na een schilderbeurt oogt de rail rood, met een lichtgroene lijn in het midden. De ondersteuningen zijn voortaan deels lichtgroen en deels donkergrijs. Het uiterlijk van de rode treinen veranderde niet. In een ver verleden was de attractie wit met groen.

Walygator Sud-Ouest, onderdeel van parkengroep Aspro Parks, ligt in Zuid-Frankrijk. Het is niet de enige plek in Europa waar dit jaar een boomerang coaster werd opgeknapt: de gelijknamige Boomerang in het Belgische pretpark Bellewaerde Park kreeg onlangs ook een ander kleurenschema.













Meer Walygator Sud-Ouest
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be