Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Toverland regelt vakantiehuisje en leenfiets voor werkende studenten

03-02-2023, 17.41 uur

Toverland lanceert een speciaal zomerprogramma voor leerlingen van een toerisme-opleiding. Studenten van de Breda University of Applied Sciences (BUAS) krijgen de kans om 's zomers geld te verdienen én werkervaring op te doen in het Limburgse attractiepark. Om het hen makkelijker te maken, regelt Toverland een vakantiehuisje in de buurt en een leenfiets.

Het nieuwe programma, dat Toverland Summer Crew wordt genoemd, is voornamelijk bedoeld voor personen die niet uit de omgeving komen. Zij worden tijdens een contractperiode van minimaal vier weken op alle operationele afdelingen ingezet. Bovendien zijn er wekelijks netwerkbijeenkomsten met ervaren Toverland-krachten.

De deelnemers kunnen gebruikmaken van een bungalow van het nabijgelegen vakantiepark De Schatberg. Daarvoor wordt 100 euro per week ingehouden op het salaris. De leenfiets, waarmee de personeelsleden binnen tien minuten op hun werkplek kunnen zijn, is gratis. Als het contract is afgerond, mogen de studenten als een afscheidscadeau de top van de 40 meter hoge wing coaster Fenix beklimmen.

Personeelstekort
Het themapark in Noord-Limburg worstelt al geruime tijd met een personeelstekort. De samenwerking met de BUAS moet zorgen voor extra werknemers. Ook BUAS-docent Goof Lukken is blij met het partnerschap. "Praktijkkennis opdoen is erg belangrijk voor onze studenten", zegt hij. Het programma loopt tussen 8 juli en 27 augustus 2023.

Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be