Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Disneyland Paris geeft korting als bezoekers eigen koffiebeker meenemen

02-02-2023, 18.59 uur

Bezoekers van Disneyland Paris krijgen de kans om op een milieubewuste manier een warme drank te bestellen. Het is sinds kort mogelijk om een eigen beker te presenteren bij het bestellen van koffie, thee, chocolademelk of andere warme dranken. Die wordt dan gevuld door het Disney-personeel.

Als beloning geeft men 20 eurocent korting. Aangeboden bekers moeten wel droog, schoon en onbeschadigd zijn, plus geschikt voor contact met vloeistof. Daarnaast vraagt Disney om bekers met een werkend sluitingssysteem.

Met het initiatief hoopt Disneyland de hoeveelheid afval terug te dringen. "Het gebruik van de eigen beker gebeurt op eigen risico", valt te lezen op een informatiebordje dat bij meerdere horecalocaties is neergezet. "De korting wordt verrekend met de originele prijs van het product."

Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be