Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Movie Park Germany

Movie Park Germany toont concept voor nieuwe stuntshow

31-01-2023, 17.03 uur

Voor Movie Park Germany staat seizoen 2023 in het teken van een nieuwe stuntshow. Op de oude plek van Crazy Cops New York wordt een nieuw decor gebouwd, gebaseerd op de Amerikaanse stad Los Angeles. Het Duitse pretpark belooft "gierende banden, explosieve scènes en waaghalzerij".

"Met de herinrichting van de stuntshow geven we één van onze populairste attracties een upgrade", zegt directeur Thorsten Backhaus. Het doel is om bezoekers "een nieuwe, spectaculaire familie-ervaring te bieden en tegelijkertijd onze identiteit als filmpark verder te versterken".

De stunts worden - net als voorheen - verzorgd door het Italiaanse Folco Team. Toeschouwers kunnen zich onder meer verheugen op de grootste quarterpipe van Duitsland. Voor de media-inhoud zijn de vaste partners IMAscore en IMAmotion ingeschakeld. Men nam bouwingenieurs, showtechnici en technisch tekenaars aan om de productie in goede banen te kunnen leiden.

Publieksenquête
De firma Petro Art Production verzorgt het decor. Het thema van de voorstelling is gekozen naar aanleiding van een publieksenquête met zo'n tienduizend deelnemers. Daarin werden ook drie andere mogelijke thema's genoemd: de achterkant van een filmset, een havenstadje en China Town. De nog naamloze nieuwe show gaat naar verwachting in juni in première.

Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Movie Park Germany
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be