Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Meubilair uit Efteling-restaurant Panorama staat te koop

02-02-2023, 13.26 uurBeeld: KDC, @cindy_ve

Het oude meubilair van restaurant Panorama in de Efteling is te koop gezet. Wie interesse heeft, kan tafels, stoelen en banken uit het etablissement in huis halen. Het attractiepark droeg de meubelstukken over aan de Spullenbank van de Klussen en Diensten Centrale Loon op Zand (KDC).

Restaurant Panorama ondergaat momenteel een ingrijpende renovatie, onder leiding van horecaonderneming Vermaat Groep. Daarvoor werd het interieur volledig gestript. Om de oude meubels niet verloren te laten gaan, schakelde de Efteling de KDC in. Dat gebeurde eerder al bij meubilair uit het Efteling Hotel.

KDC-vrijwilligers hebben twee zeecontainers vol met spullen geïnventariseerd. Vervolgens zijn er setjes van gemaakt. In totaal gaat het om 160 lage stoelen met verschillende soorten tafels en enkele hoge stoelen en banken met hoge en lage tafels. Verenigingen in de omgeving kregen voorrang bij het kopen van de items. Nu is het grote publiek aan de beurt.

Goed doel
Geïnteresseerden kunnen zich melden bij de KDC via het e-mailadres info@kdc-loz.nl of het telefoonnummer 0416-531573. Het bestuur verwacht dat alle producten snel uitverkocht zullen zijn, zoals ook al het geval was bij de partij uit het Efteling Hotel. De opbrengsten gaan naar een goed doel.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be