Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Phantasialand

Phantasialand geeft tijdelijk 35 euro korting op tickets voor zomerseizoen

02-02-2023, 21.00 uur

Geen zin om dit jaar 61 euro te betalen voor een dagje Phantasialand? Het Duitse pretpark verkoopt momenteel kortingstickets voor het zomerseizoen van 2023. Op de voordeligste dagen kost een toegangsbewijs nog 26 euro. Dat is maar liefst 35 euro goedkoper dan het reguliere tarief.

Het gaat om een korting van ruim 57 procent. De actiekaarten zijn op datum verkrijgbaar in de online ticketshop van Phantasialand. Het tarief verschilt per dag: de lage prijs van 26 euro geldt momenteel voor bepaalde doordeweekse dagen in april, mei en juni. Voor een bezoek in een weekend moet op dit moment 32 tot 35 euro afgerekend worden.

Het loont om tijdig te bestellen: Phantasialand heeft niet aangekondigd tot wanneer de actie precies duurt. De korting kan dus elk moment weer verdwijnen. Bovendien is het attractiepark berucht om serverproblemen. Bij voorgaande acties liep de ticketshop meermaals vast.

Toeslag
Het nieuwe seizoen van Phantasialand start op zaterdag 1 april. Er is geen nieuwe attractie aangekondigd. Tickets worden uiteindelijk nóg duurder dan het standaardtarief van 61 euro. Wie op de bezoekdag zelf een entreebewijs aanschaft, betaalt nog een toeslag van enkele euro's.

Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Phantasialand
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be