Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Nieuwe bouwfoto's brengen Frozen-uitbreiding Disneyland Paris in beeld

30-01-2023, 17.11 uurBeeld: @DisneylandWorks

Disneyland Paris werkt aan een gloednieuw themagebied rond wereld van Frozen. Bezoekers van het Walt Disney Studios Park kunnen binnen enkele jaren rondwandelen door het fictieve koninkrijk Arendelle, bekend uit de Frozen-films. Vanuit het park zijn de werkzaamheden nauwelijks te zien. Dankzij nieuwe luchtfoto's krijgen we toch een redelijk beeld van de status van het omvangrijke bouwproject.

De afbeeldingen werden geschoten vanuit een vliegtuigje. Ze verschenen op de kanalen van fansite Disneyland Paris Works, actief op Twitter, Instagram, YouTube en TikTok. Achter The Twilight Zone Tower of Terror is een groot meer uitgegraven, dat uiteindelijk gebruikt zal worden voor avondshows. Aan dat meer komt het Frozen-themadeel te liggen.

Dankzij openbare vergunningsaanvragen weten we dat de expansie ontworpen is als een Scandinavisch havenstadje met een grote besneeuwde berg. Het Frozen-dorpje telt straks één grote attractie: een bootjesdarkride vergelijkbaar met de attractie Frozen Ever After in het Amerikaanse Disney-park Epcot, geopend in 2016. De eerste onderdelen van de vaargeul zijn al gespot in Parijs.

Restaurant
Nog voordat de Frozen-wereld opengaat, wordt het Walt Disney Studios Park uitgebreid met een uitgestrekte promenade. Die loopt richting het toekomstige meer en een nieuw restaurant. Bezoekers passeren aan weerszijden tuinen geïnspireerd op bekende Disney-verhalen. Er komt ook een Rapunzel-bootjesmolen, gebaseerd op de populaire animatiefilm Tangled.Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be