Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Kermis

14-jarige jongen in levensgevaar na val uit kermisattractie in Italië

29-01-2023, 15.02 uur

Op een Italiaanse kermis is deze maand een 14-jarige jongen ernstig gewond geraakt. De tiener vloog door onbekende oorzaak uit een bakje van een octopus-attractie. Vervolgens knalde hij tegen de metalen reling aan. Hij was direct bewusteloos.

Het incident vond op zaterdagmiddag 14 januari plaats in de stad Frosinone, zo'n 70 kilometer ten zuidoosten van de hoofdstad Rome. Op last van de autoriteiten blijft de attractie in kwestie gesloten voor een uitgebreid onderzoek. Dat moet de exacte toedracht boven water halen.

Het slachtoffer werd in zeer ernstige toestand afgevoerd naar een ziekenhuis in de buurt. Er bleek sprake te zijn van zwaar hoofdletsel. Gezien de ernst van de verwondingen is de jongen later per traumahelikopter overgebracht naar een ander ziekenhuis, in Rome.

Levensgevaar
Volgens de laatste berichten van regionale media bevindt hij zich daar nog steeds. De knul zou nog altijd in levensgevaar zijn.

Meer kermis
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be