Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Video: Efteling-bezoeker springt uit Gondoletta-bootje, attractie stilgezet

27-01-2023, 18.57 uurBeeld: @thoiscool123, @damian.scholten

Een brutale Efteling-bezoeker heeft vandaag voor wat commotie gezorgd bij de Gondoletta. De knul besloot halverwege de boottocht uit een vaartuig te springen. Hij kwam terecht op het eilandje onder de brug tussen de Wensbron en eetgelegenheid De Meermin.

Toen medewerkers het via de beveiligingscamera's zagen gebeuren, is de attractie direct stilgezet. Vervolgens stond de jongen een tijdlang op het eiland, in afwachting van de komst van beveiligers. Hij overwoog nog om terug in de boot te stappen, maar dat werd hem via de omroepinstallatie verboden.

Beelden van het voorval verschenen op Instagram en Twitter. "Vandaar dat er zo veel beveiliging was bij de Gondoletta", reageert iemand. "Ah, de schoolreisjes", zegt een ander cynisch.

Gevaarlijk
De Efteling is absoluut niet blij met dergelijke acties, vertelt een woordvoerder aan Looopings. "Dit soort dingen zijn heel erg gevaarlijk. Daarom laten we altijd de beveiliging erbij komen. Het kan ertoe leiden dat iemand uit het park wordt gezet."Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be