Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Miniworld Rotterdam

Miniworld Rotterdam baalt flink van vandalisme: 'Zonde van onze tijd'

26-01-2023, 19.24 uur

Miniworld Rotterdam kampt met vandalisme. Op social media deelt de overdekte miniatuurstad beelden van een medewerker die een vernieling moet verhelpen. Een asociale bezoeker blijkt een scheldwoord op een houten handreling gekerfd te hebben.

"Serieus, wie heeft er tijd en vooral behoefte om zoiets zinloos te doen?", schrijft de Zuid-Hollandse attractie op Facebook. "En waarom? Moet je nog best een beetje je best voor doen, door een vernislaag heen." Op de reling staat het woord 'kuthoeren'. "Excuus voor dit taalgebruik", vult men aan.

Het zit Miniworld hoog. "Held...", luidt het sarcastische commentaar. Een personeelslid probeert de beschadiging weg te halen. "Zonde van onze tijd..." De dader is niet gevonden. In de reacties vraagt iemand of er wellicht camerabeelden beschikbaar zijn. Dat is nog een optie, meldt Miniworld. "Goed idee, we hebben camera's."

Meer Miniworld Rotterdam
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be