Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractie- en Vakantiepark Slagharen

Attractiepark Slagharen niet meer dagelijks geopend in september

27-01-2023, 16.02 uur

Attractiepark Slagharen gaat in september 2023 niet meer zo vaak open als voorheen. Het Overijsselse pretpark heeft het aantal openingsdagen naar beneden bijgesteld. Voorheen waren bezoekers in september dagelijks welkom. Nu is besloten om de poorten alleen te openen van woensdag tot en met zondag.

Op maandag en dinsdagen blijft het attractiepark dicht, blijkt uit de bijgewerkte openingskalender. Slagharen nam de beslissing na een "interne evaluatie van de rustigere dagen", vertelt directeur Dave Storm aan Looopings. "Zo kunnen we een betere spreiding realiseren."

Opvallend genoeg gaat het park in oktober 2023 wel gewoon elke dag open, dagelijks van 10.00 tot 17.00 uur. In november en december is Slagharen vervolgens alleen in de weekenden geopend, plus de kerstvakantie. Het nieuwe zomerseizoen start op zaterdag 1 april.

Meer Attractie- en Vakantiepark Slagharen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be