Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractie- en Vakantiepark Slagharen

Foto's: opfrisbeurt voor Mine Train in Attractiepark Slagharen

28-01-2023, 14.17 uur

Attractiepark Slagharen gebruikt de wintersluiting voor het opknappen van een rollercoaster. De Mine Train uit 2001 wordt momenteel opnieuw geverfd. Op dit moment oogt een groot deel van de familieachtbaan zilverkleurig. Het gaat echter om een basislaag.

Na het aanbrengen van de zogenoemde primer krijgt de attractie de originele kleuren terug: donkerrood en zwart. "De baan wordt weer in de bekende lakkleuren gezet", vertelt een woordvoerder van het pretpark aan Looopings. "Daardoor ziet het er straks weer lekker fris uit."

De Mine Train is een 22 jaar oude junior coaster van de Nederlandse fabrikant Vekoma, met een hoogte van 13 meter en een lengte van 335 meter. Tijdens een ritje haalt een trein een topsnelheid van zo'n 45 kilometer per uur. Vergelijkbare exemplaren staan onder meer in Plopsaland De Panne (België), Mirabilandia (Italië), Fårup Sommerland (Denemarken) en Energylandia (Polen).

Kleurenschema
Slagharen gaat begin april weer open voor publiek. Het park is al langer bezig met het vernieuwen van oudere attracties. Vorig jaar werd de Free Fall bijvoorbeeld voorzien van een nieuw kleurenschema. Een jaar eerder onderging de Enterprise een gedaantewisseling.Meer Attractie- en Vakantiepark Slagharen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be