Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Duinrell

Vakantiegasten Duinrell veroorzaken brandje in bungalow

24-01-2023, 19.01 uur

In het vakantiepark van Duinrell is afgelopen weekend een brandje uitgebroken. Verblijfsgasten hadden in een Duingalow meerdere handdoeken en zwemkleding op een gaskachel gelegd, om te drogen. Dat pakte niet goed uit.

Zaterdagochtend vatten de handdoeken en kleding vlam, bevestigt een woordvoerster van het Wassenaarse attractiepark aan Looopings. Beveiligers van Duinrell kwam direct ter plaatse. Zij konden de schade beperken.

Ook de brandweer werd opgeroepen. Brandweerlieden hebben het vuur nageblust. Verder zijn er metingen verricht. Niemand raakte gewond, aldus de voorlichtster. "De gasten in kwestie hebben we onder kunnen brengen in een andere Duingalow."

Meer Duinrell
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be