Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Luisteren: Efteling brengt remix uit van soundtrack theatershow Caro

21-01-2023, 10.39 uur

De Efteling heeft de muziek van theatershow Caro in een modern jasje gestoken. Het attractiepark liet een danceremix maken van de soundtrack van de familievoorstelling, die sinds 2018 draait. Het ruim drie minuten durende eindresultaat is nu te beluisteren via Spotify.

Het nummer verscheen ook op streamingplatforms als YouTube Music, Apple Music en Deezer. Er was geen directe aanleiding voor. Eerder publiceerde de Efteling al remixen van de melodieën van bijvoorbeeld paardenshow Ravelijn en wildwaterbaan Piraña. De Piraña-mix wordt tegenwoordig ook bij de attractie gedraaid.

Efteling-huiscomponist René Merkelbach was verantwoordelijk voor de muziek van Caro. Jorg Hendriks wordt genoemd als de producent van de remix, die volgens de singlegegevens stamt uit 2019. De voorstelling in het Efteling Theater vertelt het levensverhaal van hoofdpersonage Oscar, onder begeleiding van Efteling-deuntjes en bekende popliedjes.



Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be