Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Nog meer problemen met glazen deuren in Disneyland Paris

21-01-2023, 04.41 uurBeeld: @DLPReport

Rust er een vloek op glazen deuren in Disneyland Paris? Opnieuw zijn enkele glazen toegangsdeuren in het Disney-resort gebarsten. Eerder deze maand gebeurde dat al twee keer. Deze week ging het mis in Avengers Campus, het Marvel-themagebied van het Walt Disney Studios Park.

In enkele dagen tijd barstten de glazen panelen bij de ingang van zowel buffetrestaurant Pym Kitchen als eetgelegenheid Stark Factory. Op beide plekken moest de toegang tot de locatie tijdelijk afgesloten worden in verband met de schade. Bij Stark Factory kon de gebroken deur inmiddels hersteld worden.

Op zaterdag 7 januari viel al een glazen deur kapot bij souvenirwinkel New York Boutique in Disney Hotel New York - The Art of Marvel. Een week later, op zaterdag 14 januari, gebeurde hetzelfde bij The Lego Store in Disney Village. Het is niet duidelijk of de zaken verband met elkaar houden of dat er sprake is van toeval.



Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be