Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Europa-Park Erlebnis-Resort

Europa-Park verkoopt bordspel gebaseerd op waterwereld Rulantica

22-01-2023, 13.17 uur

Het Duitse attractiepark Europa-Park heeft een bordspel ontwikkeld voor fans van zwemparadijs Rulantica. Snorris Großes Wettschwimmen, zoals het gezelschapsspel wordt genoemd, is een variant op de klassieker Mens Erger Je Niet. De prijs bedraagt 21,95 euro.

Door met een dobbelsteen te gooien, proberen maximaal vier spelers om hun vier pionnen in het juiste veld te krijgen. De pionnen staan in het teken van vier Rulantica-personages: de paarse inktvis Snorri, het zeewezen Kelpie, de zeemeermin Aquina en de draak Svalgur.

Het bord is geprint op een inklapbaar houten kistje, waardoor het spel makkelijk meegenomen kan worden op vakantie. Snorris Großes Wettschwimmen is niet alleen verkrijgbaar in het Zuid-Duitse pretparkresort: geïnteresseerden kunnen het product ook online bestellen via de Europa-Park-webshop.

Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Europa-Park Erlebnis-Resort
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be